festival!
festival
festival
EnglishEN
NederlandsNL
FrançaisFR

In de aanloop naar het Passa Porta Festival kan je op verschillende plekken verspreid over het hele land al kennismaken met het werk van de festivalauteurs.

We bundelen al deze initiatieven, die je hieronder kan terugvinden, onder de noemer #ppf2017reader. Met deze hashtag kan iedereen die tijdens de maand voor het festival een boek van een festivalauteur leest, zijn plaatsje claimen in de community van Passa Porta Festivallezers.

In samenwerking met verschillende onafhankelijke boekhandels, organiseert Passa Porta een eenmalige festivalleesclub. Want wat is er leuker dan in je eentje een boek lezen? Juist, over het boek dat je gelezen hebt gedachten uitwisselen, discussiëren en je favoriete passages delen.

Onder kundige begeleiding van enkele Belgische auteurs, kan je je verdiepen in het werk van zes festivalauteurs:

Inschrijven verloopt telkens via de partner. Het boek lees je op voorhand, tijdens de leesclub mag je je verwachten aan enkele leuke extra’s en kan je een festivalpas aankopen aan een kortingstarief.

Ook De Dagen organiseert enkele leesclubs. Ze bundelden fragmenten uit het werk van verschillende festivalauteurs. Tijdens vijf Samen Lezen-sessies, worden deze teksten samen (voor)gelezen en wordt er dieper ingegaan op ieders ervaringen bij het lezen van de tekst.

Kalender